Diagonala335 je dobrodelni projekt. Prijave se zaključijo 10.06.2021 ob 23:59.

THIS APPLICATION SHOULD BE FILLED OUT ONLY BY THOSE WHO UNDERSTAND SLOVENIAN, IF YOU DON'T, CLICK HERE FOR ENGLISH VERSION.
 
Izjave - Potrjujem, da so podatki, ki jih bom napisal, resnični. Izjavljam, da sem zdrav, vsestransko pripravljen na kolesarsko pot in zdravstveno sposoben prevoziti traso ali del trase na dan dogodka. Izjavljam, da sem za svoje zdravje in zdravstveno stanje na dan dogodka odgovoren v celoti sam. Izjavljam, da imam na dan prijave dopolnjenih 16 let starosti (mlajši potrebujete soglasje staršev – kontaktirajte nas, prijava je v vsakem primeru potrebna). Upošteval bom navodila organizatorja in kolesaril na lastno odgovornost in v skladu s cestno prometnimi predpisi. Zoper organizatorja Društvo za prebujanje zavesti SIMA ne bom vložil nobene zahteve ali tožbe zaradi kakršnekoli škode, ki bi jo utrpel v zvezi z udeležbo na tej prireditvi.

Privoljenja - Z oddajo izpolnjene prijave podajam svojo prostovoljno privolitev, da Društvo za prebujanje zavesti SIMA (v nadaljevanju organizator) moje navedene podatke obdeluje v skladu s spodaj navedenimi privolitvami (označi spodnja okenca, s katerimi daješ privolitev). V vsakem primeru z oddajo prijave podajam privoljenje, da sem o dogodku Diagonala335 obveščen po el. pošti. Prav tako, glede na naravo prireditve - javna, dajem privoljenje za objavo fotografij in video posnetkov iz katerih je razvidna moja identiteta za promocijo Diagonale335. Svoje privolitve lahko v vsakem trenutku neposredno prekličem preko elektronske pošte ali s klikom na povezavo v vsakem prejetem obvestilu. Podaja privolitev za obdelavo osebnih podatkov ni pogojena z zagotavljanjem storitev in z nakupom v trgovini na spletni strani diagonala335.si.
 

Prijavnina do 31.3.2021 (Early Bird prijave) znaša 35€. Prijavnina po tem datumu znaša 45€, ne glede na izbrano traso/del trase. Prijava je potrjena s plačilom prijavnine, ki hkrati prinaša tudi prostovoljno podporno članstvo v Društvu SIMA in velja kot pristopna izjava za članstvo. Plačana prijavnina se ne vrača v nobenem primeru in ni prenosljiva na drugo osebo. Verodostojnost osebnih podatkov bomo preverili s personalizacijo pred startom. Podatki za nakazilo bodo poslani v avtomatskem potrditvenem sporočilu.

Prijavnina vključuje
power-up na štartu, topli obrok v Ljubljani in na cilju v Portorožu, pijača ob poti, spremljevalno vozilo, prevoz nahrbtnika v spremljevalnem vozilu od štarta do cilja, možnost koriščenja mobilnega servisa koles in spremstvo harmonikaša, medalja in organizacijo dogodka.

Ostale informacije o dogodku so na voljo na spletni strani:  diagonala335.si.

[Obvestilo organizatorja] Tvoji spodaj navedeni osebni podatki se obdelujejo, uporabljajo, arhivirajo in varujejo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov UL RS st. 94/2007-UPB1 in skladno s Splošno uredbo o varovanju podatkov (GDPR). Osebnih podatkov ne jemljemo samoumevno in z njimi ravnamo v skladu s Pravilnikom o zasebnosti. Uporabljamo MailChimp kot marketinško avtomatsko platformo. S klikom na spodnji gumb potrjuješ, da se posredovani podatki prenesejo na MailChimp za procesiranje v skladu z njihovim pravilnikom o zasebnosti in pogoji.

V kolikor potrditvenega e-sporočila nisi prejel-a, preveri sledeče možnosti: (1) preveri v mapi za nezaželeno pošto; (2) Uporabi drugi mobilni telefon, ki ni Iphone; (3) Prijavi se iz drugega brskalnika; (4) Prijavi se iz računalnika. V skrajnem primeru nam opiši svojo težavo na info@diagonala335.si.
Brez potrditvenega e-sporočila, prijava ni bila uspešno zavedena.  

* obvezen podatek
Email Marketing Powered by Mailchimp